Site Overlay

Bestel een licentie van VR-KUUB.

haal meer uit onderwijs met VR-KUUB.

VR-KUUB, ontwikkeld door leerkrachten voor leerkrachten, streeft geen winstoogmerk na. Ons doel is om het onderwijs te verrijken en toegankelijk te maken voor iedereen.

Betaalbaarheid:
De VR-KUUB basislicentie kost €250 en omvat CMS-toegang en een activatiecode voor één VR-bril, geldig voor één jaar. Additionele licenties zijn beschikbaar voor €50 per stuk, ideaal voor uitbreiding binnen uw school of organisatie.

Efficiëntie: Slechts één VR-bril is nodig voor een groep van 10 tot 15 leerlingen.

Pedagogische Focus: De tool bevordert sociaal-relationele competenties en digitale competentie en mediawijsheid, essentieel in het hedendaagse onderwijs.

Flexibiliteit: Geschikt voor diverse onderwijsdoeleinden zoals vakspecifieke lessen, projectdagen, opendeurdagen en internationale projecten, dankzij het aanpasbare CMS.

Gebruiksgemak: Geen internet nodig in de klas voor het gebruik van de VR-bril. Installatie is eenvoudig: selecteer ‘vr-kuub’ in de bril en druk op download.

nascholingstraject.

Daarnaast bieden ook een varia aan nascholingstrajecten aan.

Nascholing 1 (90 minuten): Game-Based Learning en Gamification. Deze sessie focust op de benodigde vaardigheden voor de toekomstige werkplek en de impact van game-based learning.

Nascholing 2 (90 minuten): Virtual Reality in de bredere samenleving. Verkenning van VR-KUUB’s best practices, toepassingen voor dubbele finaliteit en arbeidsmarkt, en integratie van VR in learning spaces.

Werkvergadering (Fysiek): Een interactieve bijeenkomst waarin we samen een praktische oefening ontwikkelen met game devices/VR-KUUB.

Klasafspraak (Fysiek): “Let’s do it” – Samen de ontwikkelde oefening uitproberen in uw klas, met nadruk op ondersteuning.

Voor meer informatie over het nascholingstraject en de extra diensten, inclusief prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen via team@vr-kuub.be.

extra diensten:

Teambuilding (2/4 uur): Een VR-KUUB teambuilding sessie waarbij teams worden gevormd om met Virtual Reality aan de slag te gaan en elkaars oefeningen uit te proberen.

Studiedag (1/2 uur): Een boeiende en humoristische uiteenzetting over VR en de concrete toepassingen ervan binnen een schoolomgeving, inclusief praktijkvoorbeelden en open gesprekken.

Voor meer informatie over het nascholingstraject en de extra diensten, inclusief prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen via team@vr-kuub.be.